Qendra rekreative trajnuese Katana

Katana asht qendër kryesisht rekreative ku mund t'argëtoheni me aktivitete të ndryshme. Atmosfera energjike e diskos së njohur në të cilën çdo fundjavë organizohen mbramje të ndryshme muzikore me emra të njohur të estradës tonë mbetet shumë e fekuentume. Restorani ekskluziv, salla e fitnesit, fusha e futbollit dhe salla për trajnimin në gjuajtje janë vetëm disa nga arsyet pse Katana do të mund t'përmbushte vikendin tuaj.

Lexo më shumë

Lokacioni: Obiliq, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso7 vlerësime mes 3.43

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme