Collection

Është njëri ndër restaurantet që ofron sherbim profesional dhe qetësi. I dizajnuar me motive klasike por i organizuar në mënyrë moderne, Collection, posedon gjithashtu një terracë me gjelbrim bukur të aranzhuar dhe bazen pranë.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: kopsht, kuzhinë ndërkombëtare

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso31 vlerësime mes 3.90

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme