Villa

Villa asht nji restorant i vendosun në mes të gjelbrimit dhe freskisë së pyllit të Noredimes. Nji prej mundësive të argëtimit asht kalërimi. Në ambientin e qetë dhe me dizajnin e vet të thjesht e tradicional, mysafirët kanë mundësi të shijojnë ushqimin e freskët nga menyja evropiane dhe vendore.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: kalërim, tradicional

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme