Prince Coffee House

Prince Coffee House asht kafe e specialuar në shërbimin e nji llojllojshmërie të kafeve. Mbi 50 llloje te kafes te pergadituna me kujdes dhe dashuni nga stafi i trajnuar i Prince Coffee House. Embelsirat gjithashtu jan specialitet i Princit.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: coffee, cocktails

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso6 vlerësime mes 4.33

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme