A&A

Restauranti A & A egziton që nga 12 janari I vitit 1991, I themeluar nga Ahmedi dhe Arsimi, prej të cilëve figuron emri A&A. Menagjimi vazhdon të jetë nën Arsimin, i cili gjithmonë është përpjekur që ta kryej punën e tij shkëlqyeshëm dhe t’ua ofrojë më të mirën mysafirëve të tij. Çka e bën këtë meny më tërheqëse është se Arsimi si kryekuzhinier ndërron përmbajtjen e saj së paku tre herë në vit, e cila kryesisht përmban ushqim internacional.

Restauranti A & A me shumë vite eksperienc, ka shërbyer shumë mysafir me nam dhe ka organizuar gosti të rëndësishme, disa prej tyre mbretërore.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso29 vlerësime mes 4.07

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme