Friends Bar

Frends asht nji bar i ri në Prishtinë në pronësi të nji çifti Zviceran/Shqiptar.

Me terrasë të qetë mbrapa barit dhe interier të ngrohtë e familjar.

Shijoni langjer të freskëta dhe smoothies gjatë ditës si dhe gjana të vogla për ushqim.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: sallatë, sandwich, terracë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso17 vlerësime mes 4.65

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme