Kruja

Restaurant Kruja ka një ambient antikë dhe mjaftë komodë, me një pasterti të nivelit të lart ku zotron qetësia.

Specialitetet:

Tave kosovare, plisi i cili pregaditet prej dy koreve të bukës në formë plisi, brendësia e të cilit mbushet me copa të biftekut dhe perimeve. Plisit i bëhet dekorimi sipas dëshirës dhe kushton 7.50 eruo

Rangu i çmimeve:

Çmimet janë mesatare nga 2-15 euro

Pajisjet përcjellëse:

Ka parkingun për 50 vetura pishin,këndin e lodrave për fëmijë , bazen me peshqi , një oborr të gjërë i cili në stinen e verës është i mbushur me karrige .fontanen,ujevarën. Gjatë stines së verës,po ashtu vendoset shanku veror ku vendoset skara.

Vendndodhja:

Prishtinë- Pejë

Kuzhina:

Ka kuzhinier profesional me përvojë pune 30 vjeçare, kryesisht jashtë vendit.

Publiku:

Kryesishtë familiar, orari i punës nga 07:00-24:00

Lokacioni: Fushë Kosovë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso8 vlerësime mes 4.13

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme