Odyssea Bistro Bar

Odyssea është pjesë e rrjetit të lokaleve Amelie dhe Bakery që drejtohen nga një grup izraelitësh të rinjë. Odyssea ka dizajn të freskët të dominuar nga linja shumë elegante të punuara në dru. Karakterizohet për specialitete të përgaditura me finesë dhe mbrëmjet e jazz-it.

Për organizime grupore ofron prej 5% deri në 10% zbritje.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Komentet (1)

  • Bashkim(para 10 viteve)

    Tip Top

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme