Parcae

Piktura e Paqës në qendër të restoranit Parcae është inspirimi mbi të cilin është dizajnuar ky restoran modern. Shërbimi efikas dhe cilësor kombinuar me meny-në ditore që shpesh befason këndshëm; janë vetëm disa nga arsyet pse do të duhej të drekoni këtu.

Vizitorët që vijnë në grupe më të mëdha mund të arrijnë zbritje me marrëveshje.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso1 Vlerëso mes 3.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme