Amadeus

Amadeusi është vend shumë i përshtatshëm për të drekuar me kolegë dhe familje. Përveç ushqimit të mirë që servohet ju mund të shfrytëzoni edhe oborrin tejet relaksues i cili është i mbuluar me kurorat e pishave. Gjatë dimrit brendia ju ofron ngrohtësinë e shtëpisë me oxhak.

Rangu i çmimeve:

Çmimet për shujtë sillen nga 6-13€

Pajisjet përcjellëse:

Amadeusi posedon dhomë të vaçantë për dreka pune dhe takime të rëndësishme, në pjesën tjetër ndodhet kamini për ngrohje. Terasa që posedon ndodhet nën pishat që janë të mbjellura në oborr.

Vendndodhja:

Amadeusi ndodhet në hyrje të lagjes Arbëria apo Dragodani në rrugën Ahmet Krasniqi. Pasi të kalohet ura, tanimë rrethi i sapo ndërtuar, në anën e djathë ndodhet Restorani Amadeus.

Fjalët kyçe: familje, oborr, terracë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso8 vlerësime mes 4.38

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme