Guri i Kuq

I rrethuar me kënëqasin që sjellë gryka e Rugovës,restoranti i cili posedon disa këmbëshpetiza,fushë futbolli e volibolli dhe këndin e lodrave për fëmijë ofronë mundësi të shumta për qetësi e freski.

Lexo më shumë

Lokacioni: Rugova Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso24 vlerësime mes 3.71

Komentet (2)

  • ilir gashi(para 11 viteve)

    miredita a munsi me ma jep numrin e natelit per me bo rezervim ne restorant ju falemenderit

    1 Vlerëso mes 5.00
  • darda hyseni(para 11 viteve)

    valla shum vend i mir asht

    3 vlerësime mes 4.00

photo

Ngjarjet e ardhshme