Tiffany

Me një atmosferë shtëpiake dhe specialitete tradicionale, Restoran Tiffany krijon përshtypjen e një kuzhine të madhe popullore Kosovare. Inspiruar nga linja të dizajnit të viteve ’70 nëpër shtëpitë shqiptare, restoranti ka një atmosferë të ngrohtë dhe sharmante, me mure pjesërisht të mbuluara me gurë të pagdhendur dhe piktura të artistëve lokalë si Sokol Beqiri.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: tradicional, kopsht, terracë, tava

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso20 vlerësime mes 4.35

Komentet (1)

  • hashim(para 11 viteve)

    pse nuk keni lon numer te telefoni

    1 Vlerëso mes 4.00

photo

Ngjarjet e ardhshme