Villa Liria

Villa Liria hyn në tipin e restoranteve të kërkuara në Prishtinë. Rrethuar me një peisazh të bukur natyror, mes gjelbrimit dhe ajrit të pastërt, Villa Liria ofron shërbim të mirë dhe ushqim kualitativ. Villa Liria ofron zbritje për mysafirët grupor.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso11 vlerësime mes 4.18

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme