Hemingway

Hemingway është një nga restauranet e dalluara në Prishtinë për kualitetin që ofron sa i përket specialiteteve të detit. Ambijenti i ngrohët familjar i dekoruar me motive tradicionale krijon hapsirë për relaksim dhe shijim.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: peshk

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso4 vlerësime mes 4.75

Komentet (1)

  • valon(para 11 viteve)

    kerkoj pune pas orarit

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme