Villa Mulliri

I konvertuar nga mullri i ujit në restorant ofronë një pamje fenomenale,oborrë me gjelbrim,disa vikendica,pjesërisht këndin me lodra për fëmijë dhe një shadervan në formë bazeni ku ka edhe disa peshqi. Terrasë me karriga për 300 persona nga e cila shihet pjeserisht bukuria që ka Rugova,sidomos veçohet ujë me një shpejtësi të madhe që vjen nga pylli në shadervanie e restorantit.

Lexo më shumë

Lokacioni: Rugova Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso50 vlerësime mes 4.54

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme