Villa Mulliri

I konvertuar nga mullri i ujit në restorant ofronë një pamje fenomenale,oborrë me gjelbrim,disa vikendica,pjesërisht këndin me lodra për fëmijë dhe një shadervan në formë bazeni ku ka edhe disa peshqi. Terrasë me karriga për 300 persona nga e cila shihet pjeserisht bukuria që ka Rugova,sidomos veçohet ujë me një shpejtësi të madhe që vjen nga pylli në shadervanie e restorantit.

Specialitetet:

Resarotnti si specialitete të veçant ka peshkun e fresktë i cili kushton 5 euro,flinë,parcinoi i së cilës kushto 3.50 euro,pastaj mishin e qinigji me djathë rugove.

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e qmimeve është nga 2 deri në 6 euro,birra e pejës 1 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Rruga e pa asfaltuar që të ndan nga ajo e asfaltuar është afër 100 metra. Resoranti posedo parking për 100 vetura,fillonë një hapsirë e madhe e oborrit të gjelbruar për të vazhduar në restorantin,kryesisht nga guri por edhe nga druri. Restoranti në podrumin ku ka q iëne vendosur mulliri i ujit ka sallen e konferencave për 30 përsona,ndërsa në katin e dytë 4 dhoma me tv,krevet për qiftë dhe një krevet për një përson,tv,nexmje,banjo me tushkabin,kurse në oborrin e tij posedon edhe 7 vikendica nga ndruri të cilat kanë shtrat për qiftë,nxemje,tv dhe banjon me tushkabinë,ku për përson kushto 25 euro,përfshirë edhe mengjesin.

Kuzhina:

Kuzhina duket e pastërt,ndërsa kuzhinjeri kryesor ka përvojë pune 10 vjeçare në Gjermani dhe 7 vjet tjera në këtë restorant. Ai ofronë meny internacionale por shumica tradicilanale.

Lokacioni: Rugova Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso50 vlerësime mes 4.54

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme