Rings (Përballë Stacionit të Policisë)

E përzier modernja me Ringësi është një restorant elegant me dizajn të jashtzakonshëm dhe me standarte botrore. Ka përzgjedhje në ushqim dhe pastertinë në nivel të lartë. Po ashtu për stinen e verës ka edhe një terras të bukur. Për musafirët grupor ofron zbritje të qmimeve për 10 %.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: fast food

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso6 vlerësime mes 2.83

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme