Te liqeni

Restauranti është largë nga rruga e asfaltuar por edhe në një largësi mbidetare të lartë ku ofrohet pamje fenomenale dhe ajrë i shëndetshëm.Interesante,prej nga e ka marr edhe emrin është liqeni 1 hektar në atë largësi mbi detare.I gjithë Restoranti është i ndërtuar nga druri ku ka edhe disa vikendica për banim.

Lexo më shumë

Lokacioni: Rugova Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso2 vlerësime mes 2.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme