Luxor

Hotel Luxor, me dhomat dhe restaurantin modern ofronë një ambient të qetë e të freskët. Vendndodhja e hotelit, në afërsi të parkut Gërmia e bën të mundshme daljen për vrapim apo shëtitje në parkun Gërmia. Kurse gjatë verës mysafirët mund të freskohen në pishinën Gërmia që gjendet 300 m nga hoteli.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso2 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme