Motel Meti

Motel në hyrje të qytetit i cili posedon 8 dhoma, një restorant me meny internacionale dhe për stinën e verës ka një terras të bukur ku vendos karrige dhe një pjesë të oborrit me gjelbrim dhe fontan.

Lexo më shumë

Lokacioni: Skenderaj, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso5 vlerësime mes 4.20

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme