Kalaja

Filloj aktivitetin më 15.10.2003 në Vushtrri, Gjendet ne kilometrin e 22 nga Prishtina dhe ne kilometrin e 10 nga Mitrovica.

Hotel Kalaja është stilit modern ka përmbajtje të Kalajës.Hoteli përfaqësohet me 27 dhoma mysafirësh njështratëshe, 9 dhoma mysafirësh dyshtretërshe dhe 6 Suite apartamente si dhe 1 dhomë presidenciale që reflektojnë një ambient të ngrohtë të një kuadri të këndshëm dhome pritjeje. Mysafirët do të kënaqen me orenditë, instalimet dhe pajisjet mikluese.

Lexo më shumë

Lokacioni: Vushtrri, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso4 vlerësime mes 4.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme