Royal

Hotel Royal gjendet në një pjesë të frekuentuar të qytetit.Hoteli ka 44 dhoma të dizajnuara në mënyrë elegante mes modernes dhe klasikës. Hoteli po ashtu,shquhet me stafin profesional,ndërsa dhomat janë të paisura me tv-satelit,mini bar,telefon direct nga dhoma,wireless internet,kurse të gjitha banjot janë me jacuzzi.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso4 vlerësime mes 3.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme