Motel Sofra

Motel Sofra gjendet në fshatin Babin Most dhe pozicioni i tij akomodon për qetësi. Përveq dhomave sharmante të fjetjës në kuadër të tij gjendet edhe një restoran ambienti i këndshëm i të cilit të bën të ndihesh mirë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Obiliq, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso1 Vlerëso mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme