Bolero

Bolero është hotel i njohur në Ferizaj i cili përveq dhomave të dizajnuara në frymë moderne posedon edhe kafiterinë dhe restoranin ku ofrohet varietet specialitetesh nga menyja europiane dhe tradicionale. Veçohet për staf efikas dhe të profesionalizuar.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso26 vlerësime mes 3.31

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme