Movenpik

Movenpik është një hotel i hapur që nga viti 1998 dhe dallohet për kapacitet të madh dhomash, restoran me ambient të ngrohtë e familjar. Meny-ja është e gjërë dhe e bazuar në kuzhinë tradicionale ballkanike por me influenca nga kuzhina italiane.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso1 Vlerëso mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme