Adriatiku

Hotel Adriatiku asht i vendosun në nji hapsinë të qetë ku përveç dhomave moderne posedon edhe restoranin i cili ofron shumëllojshmëni specialitetesh vendore dhe ndërkombëtare.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso16 vlerësime mes 3.88

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme