Motel Baci

Baci është një motel i vendosur në një pjesë të gjërë e të gjelbruar ku mund të shihet një pjesë e gjërë e pyjeve dhe fshatrave ku mund edhe të kalërohet.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso4 vlerësime mes 4.50

Komentet (1)

  • Ssyle(para 11 viteve)

    Me pelqen natyra, nuk e kam vizitue, shpresoj qe do ta vizitoj

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme