Vita

Vita është një hotel i njohur për dhoma moderne e elegante dhe shërbime cilësore. Në ambientin e qetë mysafirët kanë mundësi të shijojnë varietet specialitetesh nga menyja evropiane dhe tradicionale. Përveq këtyre përparësive të rëndësishme, në ambientet e qeta të Hotel Vitës ka mundësi të organizohen konferenca, seminare dhe takime.

Lexo më shumë

Lokacioni: Fushë Kosovë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso15 vlerësime mes 3.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme