Motel Berati

I vendosur vetëm një kilometër larg nga Aeroporti i Prishtinës, te motel Berati mund të pushoni dhe relaksoheni në dhomat modeste por mjaft komode por edhe të ushqeheni nga meny-ja e pasur.

Lexo më shumë

Lokacioni: Fushë Kosovë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso27 vlerësime mes 3.67

Komentet (1)

  • Egli(para 9 viteve)

    Cmimet per pushim ditor 3-4 or, sa kushtojn nuk paska info.

    13 vlerësime mes 2.62

photo

Ngjarjet e ardhshme