Motel De Lux

Një motel më largë qytetit me një ambient klasik dhe modern me dhoma konfor.Stafi kujdesët për pastertin.

Lexo më shumë

Lokacioni: Shkabaj Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso6 vlerësime mes 3.17

Komentet (1)

  • Faton(para 11 viteve)

    nice place

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme