Evropa 92

I vendosur nën freskinë e hijeve të drunjëve të gjatë, Hotel Evropa, është vend ku mund të ndjeni rehatinë në dhomat ekskluzive dhe shërbim cilësor. Meny-ja është e gjërë dhe ofron një spektër të gjerë specialitetesh të frskët ta nga kuzhina tradicionale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Kaçanik, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso15 vlerësime mes 3.80

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme