Motel Kosova-B

Kosova është motel i qetë i cili njihet për pastertinë dhe sigurinë që ofron. Përveq dhomave posedon edhe një restoran ku mund të relaksoheni dhe të ushqeheni nga menyja e larmishme europiane. Ndërsa gjatë stinës së verës aty keni mundësi të shijoni freskinë e një kopshti të gjërë dhe të gjelbruar.

Lexo më shumë

Lokacioni: Kaçanik, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso1 Vlerëso mes 2.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme