Cowana

Cowana është hoteli më i ri i ndëruar në këtë qytet i cili ofron standarde të larta shërbimi, fjetje të rehatshme dhe specialitete të cilësisë të lartë nga meny-ja aziatike dhe pjesërisht ajo tradicionale. Përveç dhomave komode posedon edhe restoranin ekskluziv me dizajn karakteristik ku mund të relaksoheni në qetësinë, përcjellur me shërbimet e shpejta.

Lexo më shumë

Lokacioni: Obiliq, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso3 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme