Motel - Restorant Shpati

Shpati është një restorant-motel i ndërtuar nga druri dhe larg zhurmave të qytetit, i rrethuar nga qetësia gjithastu ofron ushqim të freskët gjatë pjesës më të madhe të ditës. Pranë ka edhe disa kampshtëpiza prej druri të cilat janë komode dhe të këndshme për pushim.

Lexo më shumë

Lokacioni: Obiliq, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso6 vlerësime mes 3.17

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme