Motel Grant Punto

I vendosur në një pjesë të qetë ku mund të pushohet në ambientin relaksues dhe të dëgjohet muzikë e këndshme. Gjithmonë me shërbimet profesionale dhe ofertë të pasur specialitetesh tradicionale dhe europiane hapë mundësitë për pushim të këndshëm.

Lexo më shumë

Lokacioni: Podujevë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Komentet (1)

  • kobra and bashkim(para 10 viteve)

    objekt i bukur sherbim i bukur vend i qet dhe shum modest ejani dhe vizitoni

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme