Motel - Restaurant Rama

Rama është një hotel i ri i dizajnuar thjeshtë por me mjaft shije. Poashtu, aty gjendet restorani ekskluziv dhe me një ambient të qetë ku ofrohet meny e gjërë specialitetesh europiane dhe tradicionale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Lipjan, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso10 vlerësime mes 4.30

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme