Amazona

Hotel Amazona është vendi i përsosur për të organizuar një ngjarje apo për te shijuar një darkë relaksuese me kolegët tuaj, miqtë, familjen dhe kështu me radhë. Në të njëjtën kohë Hoteli ofron shumë hapësire per seminare dhe takime të ndryshme të biznesit duke filluar me grupe prej 20 deri 400 persona.

Hotel Amazona ka të gjitha dhomat të pajisura me TV, internet, ajer te kondicionuar, telefon dhe mjete të tjera relevante.

Me një ambient ku dominon natyra e gjelbër rreth ndërtesës sone dhe të shërbimit të specializuar në profesione të ndryshme, sidomos në organizimin e ngjarjeve të tilla si kokteje dhe takime biznesi, hoteli jonë në realitet ofron ndjenjën e një "Amazoni".

Restoranti ofron specialitete të ndryshme të ushqimit, nga kuzhina shqiptare dhe ajo e jashtme. Një nga specialitetet më të famshme në restorantin tonë është peshku që perpunohet nga ne "në shtëpi" dhe të kultivuar nga kompania jonë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Obiliq, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso18 vlerësime mes 3.72

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme