Apollonia

Hotel Apollonia është hotel relativisht i ri në kryeqytet karakteristik për arkitekturën e tij moderne dhe qetësinë që e rrethon. Enterireri është i dizajnuar mbi principin e linjave të thjeshta që asocioniojnë në pastërti. Mbi 60 piktura të madhësive të ndryshme bëjnë pjesë në dekorin e hotelit. Shëbimet dhe oferta e hotelit është e volitshme andaj vlenë të vizitohet.

Hoteli ka edhe restorantin e vet i cili ofron një meny të pasur me varietet specialitetesh tradicionale dhe ndërkombëtare.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso10 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme