Motel Butrinti

Butrini është një vend ku mund të ndjeni thellë rehatinë. Këto i bëjnë më të plota edhe shërbimet e shpejta dhe cilësore të ofruara nga stafi profesional. Nga motel Butrinti i cili ka arkitekturë që i ngjanë kalave të vjetra nga guri ka mundësi kalërimi në pyjet që janë afër të cilat kanë një pamje fenomenale me gjelbrim.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso3 vlerësime mes 4.33

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme