Mani

Hotel Mani është i njohur për ambientin e qetë dhe shërbimet cilësore. Përveq dhomave komode nga ballkoni i tyre shohim dhe ndjejmë freskinë e pyllit. Mani dallohet për restoranin i cili ka një kuzhinë të pasur tradicionale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Kaçanik, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso6 vlerësime mes 3.83

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme