Gorenje

Një hotel me standarde të larta. Ambientet e hotelit janë të pastërta dhe të qeta; nga ku mund të shihet një pjesë e madhe e territorit të Kosovës. Gjatë fundjavëve, ofron zbritje prej 10 deri 20 përqind.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso9 vlerësime mes 4.56

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme