Afa

Hotel Afa është hapur në vitin 2005 dhe fillimisht kishte 29 dhoma më vonë ai u zgjërua dhe sot posedon 51 dhoma. Hotel Afa karakterizohet për ambijentin e tij të qetë dhe elegant, teracën e ndërtuar nga guri dhe gjelbrim të dizajnuar me shije.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: jacuzzi, saunë, konferencë, fitnes, wifi

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso19 vlerësime mes 2.63

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme