Ambasador

Gjendet në pjesën qendrore të Prishtinës. Ambienti i brendshëm e bën të përshtatshëm për verime dhe ngjarje të ndryshme në biznes. Ofron dhoma elegante në dizajn, të rehatshme për gjum. Çmimet mund të bëhen sipas marrëveshjes, kurse për grupe ofron zbritje.

Kategoria:

3 Yje.

Rangu i çmimeve:

Çmimet e akomodimit janë prej 80 deri në 149, perfshirë mëngjesin, ndërsa dreka me paragjellë, gjellë dhe 2 pije kushton 12 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Sallë për konferenca, sallë fitnesi, ventilim, parking të siguruar për 12 vetura, kamerat mbikqyrëse për siguri, ashensor, dhe nga një kënd leximi në secilin prej kateve.

Dhomat:

Dhomat janë të përrshtatshme për gjumë – të pajisura me fruta të ndryshme pemësh, internet, TV kabllor dhe sauna.

Restoran:

Menyja përmban specialitete nga kuzhina tradicionale, italiane dhe franceze. Preferohet specialiteti Ambasador, reqetë unike e kuzhinierit.

Fjalët kyçe: konferencë, fitnes, wifi, parking

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso17 vlerësime mes 3.24

Komentet (2)

  • ramiz(para 9 viteve)

    far smundjesh sheron banja

    0 vlerësime mes 0.00
  • ramiz(para 9 viteve)

    far smundjesh sheron banja

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme