Motel Restorant AS

As është një motel i njour në këtë qytet i cili ofron qetësi dhe mundësi për rekreacion. 3 pishinat që gjenden në një hapsirë të gjërë gjelbruese prej 2 hektarësh dhe fushat sportive janë arsye e mjafueshme për vikend të shëndetshëm.

Lexo më shumë

Lokacioni: Shtime, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso1 Vlerëso mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme