Baci

Njëri ndër hotelet më luksoze në Prishtinë. Me një ambient modern dhe komoditet të lartë, posedon 17 dhoma dhe 5 apartamente. Ofron 10 përqind zbritje për grupe.

Kategoria:

4 Yje

Rangu i çmimeve:

Çmimet e akomodimit janë prej 76 deri 100 euro. Ndërsa dreka me paragjellë, gjellë kryesore dhe 2 pije kushton rreth 12 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Parking të sigurtë për 12 vetura, sallë konferencash, sallë fitnesi dhe solarium.

Dhomat:

Të gjitha dhomat dhe apartamentet janë të pajisura me TV kabllor, mini bar dhe internet.

Restoran:

Restorani ofron meny tradicionale dhe ndërkombëtare, duke vequar kuzhinën franceze dhe italiane.

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso10 vlerësime mes 3.20

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme