Hotel Kruja

Inspiruar nga kalaja e Krujës hoteli gjendet në rrafshnaltë të gjelbëruar ku ju padyshim do të përjetoni madhështinë traditës shqiptare, aromën e lileve dhe ushqimit të shijshëm.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso9 vlerësime mes 3.33

Komentet (1)

  • agani(para 9 viteve)

    shum i mire te lumshin duart

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme