Sara

Hotel Sara gjendet në pjesën e vjetër të qytetit, pranë Gjyqit të Qarkut dhe tregut të gjelbërt.

Hoteli ofron 33 dhoma (për një person, dy, apartamente dhe suita), të gjitha të pajisura me Jacuzzi, klimatizim, ngrohje qëndrore dhe rrymë pa ndërprerje. Qasja në internet, TV me satelit dhe shërbimet telefonike gjithashtu ofrohen në të gjitha dhomat.

Dhoma e konferencave është në dispozicion për mysafirët e hotelit.

Çmimet lëvizin prej 30 deri në 99 € për një natë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso17 vlerësime mes 3.18

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme