Nartel

Hotel Nartel ndodhet ne qytetin Prishtina, afer stacionit kryesor te autobuseve dhe rreth 10min distance ecjeje nga qendra e qytetit. Ky hotel eshte nje destinacion luksoz me kater yje - nje qender qe ju mundeson te ndjeni ate shpirtin konterporar.

RESTAURANTI

Sot ne jemi krenar per kuzhinen tone tradicionale te cilen e sherbejme me krenari dhe plot harmoni. Ejani ne Hotel Nartel, ndjehuni si ne shtepin tuaj dhe shijoni ushqimet tona! Ne restarurantin tone ne ofrojme nje meny e cila eshte e adaptuar pergjate sezonave dhe gjithmone me prodhime te fresketa ne dispozicion. Shefi yne ka nje kujdes te vecant per kerkesat e juaja dietare dhe eshte i lumtur te pergadise sipas preferencave tuaja.

TAKIMET

Jeni duke e organizuar nje takim per anetaret e bordit te biznesit tuaj apo thjeshte nje konference, atehere ejani ne Hotel Nartel, ne ofrojme te gjitha mjetet e nevojshme qe te plotesojme nevojat e juaja. Dhoma e takimeve eshte e kompletuar me teknologjite me te avancuara te kohes duke perfshire Internet Wireless dhe LCD projektor.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: Nartel, nartel

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso7 vlerësime mes 3.57

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme