MAGRA

Hoteli ndodhet 1450m mbi nivelin e detit; vetëm 115 km larg nga Prishtina.

Një qëndrim në hotelin natyror ekologjik ju gjeni mundësinë për të sjellë në harmoni në rrethinat gjallëruese të luginës malore Bogë shpirtin dhe trupim në harmoni dhe për të gjetur gëzim në trupin tuaj dhe në lëvizjet.

Hoteli është një pikë ideale mbështetjeje për ekspedita zbulimi në ajrin e pastër malor me aromën e luleve të egra dhe rudinat idilike, për shtegtime të gjata në male dhe për çiklizëm malor.

I paharrueshëm mbetet një picknick në natyrën e hapur ose një shtegtim me fenerë para lindjes së diellit.

Në dimër ju mund t’i bashkangjiteni endjeve në dëborë me këpucë alpine, endjeve romantike me fenerë ose ecje dimërore nordike, duke përshkuar rrethinat e hotelit të mbuluara me dëborë. Një ashensor alpin (në largësinë 1km) fton të gjithë të marrosurit pas borës të ndërrmarin skijime të hatashme dhe të shijojnë argëtimet në dëborën madhe.

Të gjitha dhomat sigurojnë një pamje kah malet madhështore, gjelbërimi i bujshëm që siguron reduktimin e stresit.

Për të vegjëlit në dhoma vendoset një shtrat fëmijësh.

- 22 dhoma dopio

- 4 dhoma të rehatshme 3 vendëshe

- 2 suita me dhomë banimi dhe gjumi

- një dhomë leximi dhe ndjenjeje

- internet pa kabëll në të gjitha dhomat dhe suitat

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: Magra, Hotel,

Lokacioni: Rugove Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso19 vlerësime mes 3.58

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme