Swiss Diamond Hotel Prishtina

”Swiss Diamond Hotel Prishtina” ka 140 dhoma dhe suita elegante, me pamje mahnitëse të qytetit dhe shërbim cilësor të kualitetit me pesë yje.

Përveç akomodimit të veçantë në Prishtinë, hoteli ofron edhe katin ekzekutiv me çasje në, 4 Restorante dhe Bare si dhe Klubin e Biznesit Swiss Diamond, Qendër Wellnesi (Përfshirë palestër dhe Jacuzzi), i pari i këtij lloji në Kosovë, me një sipërfaqe rreth 1200 m2, rrjetin Wireless në të gjitha dhomat e hotelit si dhe shërbim në dhoma 24 orë.

Llojet e dhomave:

SINGLE ROOM

BUSINESS ROOM

DELUXE ROOM

DELUXE TWIN ROOM

EXECUTIVE SUITE

JUNIOR SUITE

KING ROOM

QUEEN SUITE

KING SUITE

ROYAL SUIT

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: Hotels in Prishtina, Swiss

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso7 vlerësime mes 4.57

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme